'Nu kan ik de service verlenen zoals ik dat wil', Erwin van Horssen, verkoop- en servicespecialist bij BMP Nederland

Werken met en in een grote organisatie is niet altijd een pré. In dit blog lees je waarom...

Lees meer


Energie steeds duurder, dit is het geheim van besparen voor ondernemers

De stijgende energieprijzen komen bijna dagelijks in de media voorbij. Niet alleen voor particuliere huishoudens, maar ook voor bedrijven lijken de kosten de pan uit te rijzen. In dit blog delen we graag praktische tips met je om de kosten binnen je onderneming zo laag mogelijk te houden. 'Bij bedrijfspanden zijn verlichting, temperatuurregeling en machines die tijdens het productieproces gebruikt worden de grootste energieslurpers', vertelt Jan van Vugt, oprichter en eigenaar van BMP Nederland.

Lees meer


Nieuwe lente nieuwe bus. Een praktisch verhaal zonder bla-bla

'We dachten, laten we de lente maar meteen goed beginnen. Mét een nieuwe servicebus', zegt Marc van Vugt, commercieel medewerker bij BMP Nederland, gerenommeerd snelroldeurspecialist uit Gelderland. 'Nu ons bedrijf groeit ontkomen we er niet aan om een extra bus in te zetten. Een prima ontwikkeling wat ons betreft, want het past helemaal in de visie van de stabiele manier waarop willen groeien. Namelijk gestaag en serieus, maar wél gecontroleerd zodat we oog houden voor aandacht voor onze klanten en gegarandeerde kwaliteit.'

Lees meer


Weet jij zeker dat je de juiste high speed door aan je klant adviseert?

Oké, we geven toe. De term breaking news is lichtelijk overdreven, maar nu we tóch je aandacht hebben delen we graag even iets belangrijks met je. Uit de markt horen we namelijk terug dat wij, als bedrijf BMP, voornamelijk met snelroldeuren geassocieerd worden. Niet zo erg op zich, maar het betekent dat onze spiraalroldeuren en vouwdeuren niet altijd aan (potentiële) klanten worden aangeboden. En dat terwijl één van deze deuren soms wel een nét wat betere oplossing is voor de eindgebruiker.

Lees meer


'Een beetje uit de hand gelopen hobby...' Jan van Vugt, directeur BMP Nederland

'Ik werkte al jong bij een bedrijf dat snelroldeuren verkocht. Dát vond ik nog eens een leuk product! Je zou kunnen zeggen dat mijn hobby een heel klein beetje uit de hand gelopen is...' Aan het woord is Jan van Vugt, oprichter en eigenaar van BMP Nederland.

Lees meer


Checklist voor onze service: doen wij wel echt wat we beloven?

In ons vorige blog deelden we onze afkeer van bla bla bla-gepraat met je. En we deden een belofte: we zouden concreet uitleggen hoe wij onze service richting jou, onze dealer, inrichten.

Lees meer


Zo willen wij je voortaan informeren: praktisch, duidelijk en direct toepasbaar naar je klanten

'Ik kan me voorstellen dat onze klanten denken: wéér iemand die zo nodig moet gaan bloggen. En dat wil ik kost wat kost voorkomen', aldus Marc van Vugt, commercieel medewerker bij BMP Nederland.

 

Lees meer