Ook zoveel goede ideeen tijdens je vakantie?

Ken je dat gevoel? Dat je in de zomervakantie als vanzelf zo'n beetje terugkijkt op de maanden die achter je liggen. Het is alsof je uit de gebruikelijke bubbel bent en, los van de waan van alledag, enerzijds beseft hoe hard je gewerkt hebt en anderzijds ook hoeveel plannen je nog in je achterhoofd hebt. Plannen die je wel wílt uitwerken, maar waar je niet aan toe komt, omdat je het simpelweg te druk hebt. Vaak laat je op vakantie je creatieve brein vrij. Je werkt, in gedachten of op papier, je plannen uit en wil ze dit keer écht uitvoeren in het najaar. Maar hoe regel je het dit keer echt? 

Lees meer


Hoe houd jij het hoofd koel tijdens de drukke zomerperiode?

'Zelf werken we gewoon door, omdat we niet vinden dat we ons bedrijf zomaar een paar weken kunnen sluiten. Dat open blijven is prettig voor onze klanten, juist omdat er in de bouwvakperiode ruimte is voor (en dus vraag naar) technisch onderhoud. Wat we daarnaast actief doen, is onze klanten informeren, bijvoorbeeld over de sluiting van de Italiaanse fabriek waar we onze materialen vandaan halen.'

Lees meer


Doe jij nog wat je echt leuk vindt?

'Ik zie het regelmatig gebeuren om me heen: ondernemers die niet meer elke dag datgene doen wat ze eigenlijk het allerleukste vinden. En zelf stapte ik in de afgelopen 25 jaar natuurlijk ook regelmátig in die valkuil.' Dat zegt Jan van Vugt, oprichter en eigenaar van BMP Nederland.

Lees meer


Klant VM Montage over samenwerking met BMP Nederland: succesvol met verbeterpunten...

'Als ik bij een klant wegrijd, dan wil ik dat hij 100% tevreden is. Enerzijds omdat ik als mens zo in elkaar steek en anderzijds omdat teruggaan om een storing of ander probleem op te lossen simpelweg geld kost. Jan van Vugt, eigenaar van BMP Nederland ken ik al erg lang. Ooit waren we zelfs oud-collega's. Toen we tijdens een kop koffie in gesprek raakten was onze samenwerking al snel een feit. Want zij sluiten precies aan bij de servicegerichte manier waarop ik met mijn klanten om wil gaan.'Dat zegt Popke van Mourik van VM Montage, een bedrijf dat met een team van 12 mensen, inmiddels al bijna 20 jaar gespecialiseerd is in toegangsoplossingen in de breedste zin van het woord. Met een eigen magazijn en webwinkel beschikken zij over een ruime voorraad waardoor ze snel kunnen schakelen. Klanten van het bedrijf zijn vooral industriële afnemers. Daarnaast hebben ze ook een afdeling woningbouw, welke zich vooral richt op garagedeuren en zonwering.

Lees meer


Zo zorg je voor meer upsell bij je huidige klanten

'Deze blogs schrijven we om inhoudelijk relevante informatie te verstrekken en tegelijkertijd om bij onze klanten op de radar te blijven. Graag geven we in dit blog praktische tips over de manier waarop zij zelf de relatie met eigen bestaande klanten kunnen oppakken of intensiveren. Want natuurlijk is het prima om steeds nieuwe klanten na te jagen, want elk bedrijf wil groeien. Maar behoud van bestaande klanten is zeker net zo belangrijk. Met hen heb je immers al een relatie opgebouwd, waardoor de samenwerking vaak makkelijker gaat en bovendien meer plezier geeft. Dan komt de gewenste groei vanzelf.' Aan het woord is Marc van Vugt, commercieel medewerker bij BMP Nederland.

Lees meer


'Nu kan ik de service verlenen zoals ik dat wil', Erwin van Horssen, verkoop- en servicespecialist bij BMP Nederland

Werken met en in een grote organisatie is niet altijd een pré. In dit blog lees je waarom...

Lees meer


Energie steeds duurder, dit is het geheim van besparen voor ondernemers

De stijgende energieprijzen komen bijna dagelijks in de media voorbij. Niet alleen voor particuliere huishoudens, maar ook voor bedrijven lijken de kosten de pan uit te rijzen. In dit blog delen we graag praktische tips met je om de kosten binnen je onderneming zo laag mogelijk te houden. 'Bij bedrijfspanden zijn verlichting, temperatuurregeling en machines die tijdens het productieproces gebruikt worden de grootste energieslurpers', vertelt Jan van Vugt, oprichter en eigenaar van BMP Nederland.

Lees meer


Nieuwe lente nieuwe bus. Een praktisch verhaal zonder bla-bla

'We dachten, laten we de lente maar meteen goed beginnen. Mét een nieuwe servicebus', zegt Marc van Vugt, commercieel medewerker bij BMP Nederland, gerenommeerd snelroldeurspecialist uit Gelderland. 'Nu ons bedrijf groeit ontkomen we er niet aan om een extra bus in te zetten. Een prima ontwikkeling wat ons betreft, want het past helemaal in de visie van de stabiele manier waarop willen groeien. Namelijk gestaag en serieus, maar wél gecontroleerd zodat we oog houden voor aandacht voor onze klanten en gegarandeerde kwaliteit.'

Lees meer


Weet jij zeker dat je de juiste high speed door aan je klant adviseert?

Oké, we geven toe. De term breaking news is lichtelijk overdreven, maar nu we tóch je aandacht hebben delen we graag even iets belangrijks met je. Uit de markt horen we namelijk terug dat wij, als bedrijf BMP, voornamelijk met snelroldeuren geassocieerd worden. Niet zo erg op zich, maar het betekent dat onze spiraalroldeuren en snelvouwdeuren niet altijd aan (potentiële) klanten worden aangeboden. En dat terwijl één van deze deuren soms wel een nét wat betere oplossing is voor de eindgebruiker.

Lees meer


'Een beetje uit de hand gelopen hobby...' Jan van Vugt, directeur BMP Nederland

'Ik werkte al jong bij een bedrijf dat snelroldeuren verkocht. Dát vond ik nog eens een leuk product! Je zou kunnen zeggen dat mijn hobby een heel klein beetje uit de hand gelopen is...' Aan het woord is Jan van Vugt, oprichter en eigenaar van BMP Nederland.

Lees meer


Checklist voor onze service: doen wij wel echt wat we beloven?

In ons vorige blog deelden we onze afkeer van bla bla bla-gepraat met je. En we deden een belofte: we zouden concreet uitleggen hoe wij onze service richting jou, onze dealer, inrichten.

Lees meer


Zo willen wij je voortaan informeren: praktisch, duidelijk en direct toepasbaar naar je klanten

'Ik kan me voorstellen dat onze klanten denken: wéér iemand die zo nodig moet gaan bloggen. En dat wil ik kost wat kost voorkomen', aldus Marc van Vugt, commercieel medewerker bij BMP Nederland.

 

Lees meer